Over mij

Mijn keuzes kenmerken zich door niet de gebaande paden te bewandelen. Ik hou van uitdaging, ondernemerschap, creativiteit en concreet werk: hoofd, hart en handen. Ik krijg energie van niets iets maken, samen doelen realiseren en samen successen vieren.

Mijn loopbaan is begonnen met een studie Horeca, Toerisme en Recreatie aan het ROC Aventus in Apeldoorn. Na deze opleiding ben ik verder gegaan aan de Hogere Hotelschool in Den Haag. Na ook deze studie met succes te hebben afgerond heb ik mijn MSc in Hospitality Management titel behaald aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

Tijdens deze studies heb ik brede internationale horeca ervaring opgedaan in het Adare Manor Hotel in Ierland, het Amstel Hotel in Amsterdam, Hotel Des Indes in Den Haag en het InterContinental Hotel in Berlijn. Na deze prachtige ervaringen was het tijd voor een project management rol bij KPMG. Hierna ben ik als interim manager verbonden geweest aan de Brasserie op Landgoed Staverden. Hier heb ik een kleine horecagelegenheid mogen helpen uitbouwen tot een succesvolle trekpleister voor toeristen en dagjesmensen.

Hierna heb ik mijn financiƫle expertise opgebouwd bij de Rabobank in Apeldoorn. Hier heb ik mij met name bezig gehouden met het begeleiden van ondernemers rondom de invoering van SEPA. Vervolgens heb ik met veel energie als Businessfacilitator mijn bijdrage geleverd aan het in de markt zetten van AccountAnders. Mijn focus is altijd de gastvrijheid- en toeristische branche.

Op dit moment ben ik werkzaam voor RBT KAN.